Skip to main content

Programma

Next level (seminars)

Next level is het seminar programma van Teenzone.

De seminars vinden plaats op verschillende locaties op het Teenzone terrein. Per programma item staat daarom aangegeven waar je het seminar kan volgen.

 • Vrijdag

 • Zaterdag

 • Zondag

 • Maandag

 • 09.00 uur
  Stille tijd met Stronglife

  Door Lennart Tomassen

  Locatie: The Cube

 • 12.00 uur
  Ja tegen Jezus betekent ook een Nee tegen de wereld

  Karim Landoulsi

  Toen ik 30 jaar geleden Ja zei tegen mijn vrouw, Angela, betekende dit ook direct een Nee! Een Nee tegen elke andere vrouw in mijn leven omdat ik een belofte heb gemaakt, een besluit. Deze belofte heeft dus gevolgen. Dit is vanuit liefde en niet vanuit een regel of wet, omdat ik van mijn vrouw hou wil ik bij haar zijn en tijd met haar spenderen. Wat betekend onze Ja tegen Jezus, wat houdt deze belofte in? Ook onze Ja tegen Jezus heeft gevolgen en we gaan ontdekken wat dat inhoud en hier praktisch mee aan de slag

  Locatie: The Hangar

 • 14:30 uur
  Aanbidding is meer dan alleen zingen.

  Elisa Castillo Sarmiento

  Een levensstijl van aanbidding. Misschien ben je deze zin wel eens tegengekomen in een preek of bij een conferentie zoals Opwekking. Het klinkt heel mooi, maar wat houdt het nu eigenlijk precies in? En hoe kan je een leven van aanbidding leven? In deze seminar gaan we dat samen ontdekken! Je kan een stukje uitleg (onderwijs) verwachten, we gaan het woord induiken en op het eind gaan we nog praktisch aan de slag zodat jij alvast een eerste stap kunt gaan zetten in jouw eigen leven van aanbidding! neem je bijbel pen en papier mee!

  Locatie: The Cube

 • 16.00 uur
  Gods stem verstaan?!

  Joshua van der Vegt

  Is het echt mogelijk om Gods stem te verstaan? En is dat voor iedereen? En hoe weet ik wat van God is en wat van mezelf is? Deze en nog veel andere vragen zullen we behandelen in deze seminar over het verstaan en herkennen van Gods stem! En niet alleen zullen we het er over hebben, ook gaan we het op een laagdrempelige manier in praktijk brengen!

  Locatie: Talkzone

 • 16:00 uur
  Als het leven moeilijk is

  Wietske Noordzij

  ls het leven moeilijk is Het leven is niet altijd zo leuk en gezellig als je zou willen. Soms zijn de stormen zwaar en lijkt God misschien ook wel ver weg. Bij jezelf, of bij iemand die je kent. Wat kun je dan doen? In deze seminar gaan we niet voor makkelijke antwoorden, maar wel voor een eerlijk verhaal en goede tips om te blijven staan als het stormt.

  Locatie: Overflow

 • 17.00 uur
  Discipelschap in de praktijk

  Elisa Lingeman

  Korte uitleg: Vlak voordat Jezus naar de hemel gaat, geeft hij Zijn leerlingen een opdracht: ‘Maak alle volken tot mijn discipelen door hen te dopen in de naam Vader, de Zoon en de heilige Geest en door hen te leren, alles wat ik jullie geleerd heb.’ Dat is best een mond vol! Discipelschap is een ontzettend brede term en misschien ook wel een beetje vaag. We noemen het vaak in de kerk, maar wat betekent het nu eigenlijk? En misschien nog wel belangrijker, wat betekent het voor jou? Daar gaan we het over hebben!

  Locatie: Overflow

 • 17.00 uur
  Rouw en verlies

  Bianca Boender en team

  Je vader, moeder, opa of goede vriend is overleden. Je verhuist naar een andere plaats, je ouders zijn of gaan scheiden, je beste vriend of vriendin verhuist naar het buitenland. Je maakt grote veranderingen mee. Allemaal situaties waarin verlies en rouw onderdeel zijn. Herken je dit? Dan is dit  seminar voor jou! In dit seminar kijken we naar hoe je kunt omgaan met rouw en verlies in je leven, geven we je tools hoe je in je dagelijks leven kunt omgaan met rouw en verlies, en kijken we naar wat de Bijbel hierover zegt.

  Locatie: Talkzone

 • 09.00
  Stille tijd

  Athletes in Action

  Locatie: Cube

 • 12.00 uur
  In je kracht gaan staan als kind van God

  Jafeth Bekx

  In je tienerjaren komt er van alles op je af wie of wat je zou moeten zijn volgens de wereld. Het ene moment lijkt het je te helpen maar het volgende moment haalt het je naar beneden. Gelukkig mogen we ontdekken wat God over jou zegt als kind van de Allerhoogste en mag dat jouw fundament zijn in je leven om in je kracht te gaan staan.

  Locatie: Hanger

 • 16.00 uur
  Grenzeloos verliefd?!

  Maarten en Willemijn Reijm

  Ben jij zoekend in hoe je om moet gaan met het thema seks? Ben je er nog niet zoveel mee bezig, of juist wel en heb je hier vragen over? Kom dan naar deze seminar! Wij nemen je mee in onze zoektocht rondom dit thema toen wij tieners waren, verkering kregen en welke keuzes wij hebben gemaakt. No worries: wij doen het ongemakkelijke gedeelte wel en vertellen ons verhaal. Jij mag gewoon gaan zitten, luisteren en krijgt de mogelijkheid om (anoniem) je vragen te stellen!

  Locatie: Talkzone

 • 16.00 uur
  Moslims dichterbij Jezus brengen!?

  Moslims dichterbij Jezus
  brengen!?

  Hoe doe je dat nu eigenlijk, op een goede manier bevriend zijn met moslims in je klas? En wat als je broer of zus verliefd is op een moslim, of als jij dat wordt? En trouwens: wie zou er op pad willen naar landen ver weg om moslims iets dichterbij Jezus te brengen? Over deze vragen gaat dit spannende  seminar.

  Locatie: Overflow

 • 16.00 uur
  Seminar voor tienerleiding: Vruchtbaar leiderschap

  Youth United

  In deze seminar zullen we jou als jeugdleider inspireren en bemoedigen om meer impact te hebben in jouw jeugdwerk! We gaan het hebben over het leiden vanuit de volheid en kracht van Jezus, zodat jij veel  meer vrucht gaat dragen.

  Locatie: Hangar

 • 17.00 uur
  Bidden: God ontmoeten & Zijn kracht ontdekken

  Jeroen Dorstijn

  Het woord ‘gebed’ roept meestal niet de meest enthousiaste reacties op. Dat is toch moeilijk, saai of voelt soms zo ongemakkelijk… Maar wat als gebed juist de sleutel is om God beter te leren kennen, dieper te leren begrijpen en intenser te kunnen ontmoeten? En wat als je erachter mag komen dat er naast die ontmoeting ook nog eens grote kracht ligt in bidden? Dat in gebed zijn, de tofste plek is om te zijn? Ik daag je uit om erbij te zijn en te ontdekken wat God jou wil leren over bidden. Want bidden hoort ingebed te zijn in het leven van ieder kind van God.

  Locatie: Overflow

 • 09.00 uur
  Stille tijd
 • 12.15 uur
  After Opwekking Dip

  Bart Hesseling

  Na een te gek weekend op Opwekking ga je weer terug naar huis. Die aftervibe wil je natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden. Dit seminar helpt je om niet alle vette dingen van Teenzone 2024 te laten wegdrukken door de zorgen van morgen, maar ook thuis volle bak te blijven gloeien van de aanwezigheid van Jezus.

  Locatie: Overflow