Pinkstervuurtjes

Pinkstvuurtjes

Creëer je eigen Teenzone

Heb je geen gelegenheid om met je tieners naar het conferentieterrein te komen?  Teenzone biedt lokale tienerwerkers twee groepsprogramma’s die je helemaal op maat kunt maken voor jouw tienergroep met behulp van diverse materialen. Zo kun je precies kijken wat aansluit bij jouw tieners en de mogelijkheden die je als kerk hebt. Thema: ‘OFFFBEAT’.

Als je je aanmeldt als Pinkstervuurtje, dan krijg je van ons meer info voor de invulling van twee programma’s.

Wat wij je bieden

Je ontvangt van ons twee volledig uitgewerkt groepsprogramma’s. Hierbij kun je per programma een inspirerende video laten zien. Elk groepsprogramma omvat o.a. een energizer, twee verdiepingsmomenten en een praktische afsluiter.

Voor de muzikale invulling kun je gebruikmaken van je eigen band of meezingen met opnames van de Teenzone Band. Ook kun je de dansvideo van MindConnected inzetten voor een leuke opener of ter afwisseling in je programma. Samen dansen is natuurlijk ook te gek!

Zoek je meer inspiratie?

Vanuit Teenzone Live 2021 zijn er meerdere materialen en opnames beschikbaar die je ook dit jaar heel goed kunt inzetten:

  • Naast bovengenoemde worshipsessies en dansvideo zijn er ook drie tutorials (video’s) rondom bidden, bijbellezen en stille tijd beschikbaar.
  • Daarnaast zijn er drie volledig uitgewerkte groepsprogramma’s beschikbaar met als thema: ‘The Great I Am’, ‘Here I Am’ en ’Here We Go’. Ook deze kun je geweldig goed inzetten voor een inspirerende, actieve en uitdagende tieneravond, samen met de bijbehorende video’s.
  • Teenzone Magazine is een echte must have. Het magazine is tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar via de Opwekking webshop.

Mooi en gevarieerd aanbod

Ook voor andere leeftijdsgroepen en doelgroepen hebben we een mooi en gevarieerd aanbod ontwikkeld. Stel je eigen programma samen voor een heel weekend of één dag.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media