Pinkstervuurtjes

Pinkstvuurtjes

Creëer je eigen Teenzone

Heb je geen gelegenheid om met je tieners naar het conferentieterrein te komen?  Teenzone biedt lokale tienerwerkers twee groepsprogramma’s die je helemaal op maat kunt maken voor jouw tienergroep met behulp van diverse materialen. Zo kun je precies kijken wat aansluit bij jouw tieners en de mogelijkheden die je als kerk hebt. Thema: ‘Maar… Wij zien Jezus’.

Als je je aanmeldt als Pinkstervuurtje, dan krijg je van ons meer info voor de invulling van twee programma’s.

Zoek je meer inspiratie?

Vanuit Teenzone Live 2021 zijn er meerdere materialen en opnames beschikbaar die je ook dit jaar heel goed kunt inzetten:

  • Naast bovengenoemde worshipsessies en dansvideo zijn er ook drie tutorials (video’s) rondom bidden, bijbellezen en stille tijd beschikbaar.
  • Daarnaast zijn er drie volledig uitgewerkte groepsprogramma’s beschikbaar met als thema: ‘The Great I Am’, ‘Here I Am’ en ’Here We Go’. Ook deze kun je geweldig goed inzetten voor een inspirerende, actieve en uitdagende tieneravond, samen met de bijbehorende video’s.
  • Teenzone Magazine is een echte must have. Het magazine is tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar via de Opwekking webshop.

Mooi en gevarieerd aanbod

Ook voor andere leeftijdsgroepen en doelgroepen hebben we een mooi en gevarieerd aanbod ontwikkeld. Stel je eigen programma samen voor een heel weekend of één dag.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media