Skip to main content

Tieners

Tienerleiders

Geweldig dat jij met je tieners naar de Pinksterconferentie komt! We hebben een mooi, uitdagend en afwisselend programma voor je tieners voorbereid. Omdat de veiligheid van de tieners belangrijk is, is het Teenzone terrein een ‘afgesloten’ terrein waar zij hun eigen plek hebben.

Tieners die op de middelbare school zitten, krijgen toegang tot het terrein op vertoon van het Teenzone polsbandje (collector’s item!). Jouw tiener kan dat gratis polsbandje ophalen bij de Lectuurtent op het terrein voor de volwassenen. Volwassenen krijgen geen toegang tot het Teenzone terrein behalve als ze medewerkers zijn. MAAR…. jullie zijn natuurlijk welkom om met je tieners mee naar de Teenzone te komen! Dan kan je met je tieners doorbouwen op dat wat ze horen en meemaken.

Om als tienerleider toegang te krijgen tot Teenzone moet je twee dingen doen:

1. Aanmelden voorafgaand aan de conferentie

Nadat je je hebt aangemeld als conferentieganger moet je de OpwekkingApp downloaden. Daar vind je onder het kopje Tieners – Tienerleiders een aanmeldknop. Meld je daar aan, dan krijg je een mailtje met aanvullende info. Jouw aanmelding geeft ons een beeld hoeveel tienerleiders wij kunnen verwachten.

2. Toegangsbadge ophalen bij aanvang conferentie

Links naast de ingang van de Teenzone is een tent waarop TIENERLEIDERS staat. Als je je hier meldt, krijg je een toegangsbadge voor tienerleiders (max. 2 per tienergroep). Samen met de andere tienerleiders kan je zelf besluiten wie van jullie naar een dienst met de tieners meegaat.

Tot op de Teenzone! 

Nog even belangrijk

  • Het (gratis) polsbandje: herinner je tieners eraan om een ID-bewijs mee te nemen om te kunnen laten zien hoe oud ze zijn als ze het bandje ophalen in de Lectuurtent. 
  • Meld je aan.