Voor Tienerleiders

Praktisch

Voor tienerleiders

Geweldig dat jij je als tienerleider inzet voor de tieners van ons land! 

Op het conferentieterrein 

Kom je met je tienergroep naar de conferentie? Te gek! We hebben een geweldig mooi, uitdagend en afwisselend programma voor je tieners voorbereid. 

Zoals je misschien wel weet, is het Teenzone terrein een ‘afgesloten’ terrein, speciaal voor de tieners. Tieners die op de middelbare school zitten, krijgen toegang tot het terrein op vertoon van het speciale Teenzone polsbandje (collectors item!). Elke tiener die de conferentie bezoekt, kan een (gratis) polsbandje ophalen bij de Polsbandjes Uitgifte (naast de poort). Tip: neem een ID-bewijs mee om te laten zien hoe oud je bent. 

Volwassenen krijgen in principe geen toegang tot het Teenzone terrein (medewerkers uitgezonderd). Maarrrr….  

Wil je als tienerleider een keer met je tieners mee, zodat je met hen kunt doorbouwen op dat wat ze horen en meemaken? Dat kan. Let op: je dient je hiervoor wel vooraf -via onderstaande button- aan te melden en daarbij akkoord te gaan met de voorwaarden. Zo kunnen we het welzijn van de tieners op het terrein zo goed mogelijk waarborgen. 

Na aanmelding ontvang je, in aanloop naar de conferentie, een mail van ons met meer info. Lees deze goed door, want daarin staan ook de afspraken waar je als tienerleider rekening mee dient te houden zolang je op het Teenzone terrein bent. Met de mail kun je ter plekke een toegangsbewijs ophalen voor het gekozen dagdeel. Let op: zonder speciaal toegangsbewijs hebben volwassenen geen toegang tot het Teenzone terrein. Verder is het goed om te weten dat er per dagdeel maar beperkt plek beschikbaar is, want uiteraard willen we alle ruimte bieden aan de tieners die komen.

Creeër je eigen Teenzone

Teenzone biedt lokale tienerwerkers de gelegenheid om twee eigen groepsprogramma’s samen te stellen met behulp van diverse materialen.

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media