Skip to main content

Tieners

Tienerwerk in het land

Geweldig dat jij je als tienerwerker inzet voor de tieners van ons land! 
 
Kom je met je tienergroep naar de conferentie? We hebben een geweldig mooi, uitdagend en afwisselend programma voor je tieners voorbereid. Omdat we veel waarde hechten aan de emotionele veiligheid van de tieners, is het Teenzone terrein een ‘afgesloten’ terrein. Tieners die op de middelbare school zitten, krijgen toegang tot het terrein op vertoon van het speciale Teenzone polsbandje (collectors item!). Elke tiener die de conferentie bezoekt, kan een (gratis) polsbandje ophalen bij de Lectuurtent op het terrein voor de volwassenen.
 
Volwassenen krijgen in principe geen toegang tot het Teenzone terrein (medewerkers uitgezonderd). Maarrrr…. We bieden jou als tienerwerker graag de mogelijkheid bieden om een keer met je tieners mee te komen naar het tienerterrein, zodat je met je tieners kunt doorbouwen op dat wat ze horen en meemaken bij Teenzone.

Na aanmelding ontvang je van ons een mail van ons met info. Lees deze goed door, want daarin staan ook de afspraken waar je als tienerleider rekening mee dient te houden zolang je op het Teenzone terrein bent. Met de mail kun je ter plekke een toegangsbewijs ophalen voor het gekozen dagdeel.

Verder is het goed om te weten dat er per dagdeel maar beperkt plek beschikbaar is, want uiteraard willen we alle ruimte bieden aan de tieners die komen.
 
Zien we je tijdens de conferentie?

Nog even belangrijk

  • Een (gratis) polsbandje: herinner je tiener eraan om een ID-bewijs mee te nemen om te kunnen laten zien hoe oud hij/zij is. 
  • Een keer het tienerterrein mee op: meld je vooraf en ga akkoord te gaan met de voorwaarden. Zo kunnen we het welzijn van de tieners op het terrein zo goed mogelijk waarborgen. 
  • Zonder speciaal toegangsbewijs hebben volwassenen geen toegang tot het Teenzone terrein.